msn

lisa är så himmla härlig :)

lisa: men nu ska jag gå ut med hunden, han ser bajsnödig ut!
sara: haha okej. lycka till med bajsupplockningen då.
lisa: tack, men jag gömmer det nog bara bakom någon sten.
lisa: det är lite utav min grej du vet?;)
lisa: visst är jag rolig?
sara: ja, skit kul!

söta börsar

image28

Jag gillar verkligen dom nya börsarna och väskorna från Ivana Helsinki och Rice. Tantigt och flickigt på samma gång. :)
Även om dom flesta använder plånbok så är dessa söta små börsar presic lika bra och går också att använda som små neccessärer med plats för olika cerat eller annat smått som skramlar runt i väskan.

♥ Söt börs från Ivana Helsinki som även finns i olivgrönt.
♥ Röd börs med gröna bollar från Rice.
♥ Och ännu en Rice med en kamel som dekoration. Inte mitt favorit objekt men kanske kan bli.

bilprat

i bilen påvägen hem satt jag och min pappa och skämtade och dom få som får höra det hära måste som vi tycka att detta är skitkul! för några av våra skämt var;

pappa: vad heter brandbil på engelska? brandcar
sara: vad heter sjukhus på engelska? sickhouse
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
visst är jag och min pappa bäst?;)


moa toa

jag tycker synd om er som inte känner min moa toa, för denna tjej är verkligen härligt skön på ett otroligt konstigt sätt. för idag när jag var hemma hos henne och linnea hade gått fick jag veta att när inte hon har något att göra så brukar hon städa huset :O typ damsuga och skuragolvet och sånt, då frågade jag, tycker du det är normalt moa? Ja säger hon då helt seriöst.
så ifall du är likadan som moa, ring mig! för jag vill gärna träffa hennes tvilling syster


vi bloggar

linnea har fina naglar. dom är röda, med streck i mitten i olika färger. hon är cool, ni får inte ta på henne :)
/s

jag är cool, och min pappa, målar mina naglar.
/L

jag är coolare och jag har en städhjälp som inte diskar, för hon vet inte hur man gör för hon kmr från städhjälpianien.
/s

vi är helt seriös :)

sodastrimad oboy

jag och min kompis är lite utav ett björn gustafsson fan. Så vi tänkte, ska vi inte prova att göra en björn klassiker?:) du vet, en sodastrimad oboy!


Och dumma eller tokiga eller vad man nu vill kalla oss så provade vi ju såklart med elinas nya sodastream. haha, och jag kan säga dig att detta rekomenderas inte att pröva för det smakade blä.


men egentligen, björn sjunger ju i sin sång till carina berg: "du är ohej oh skeppohoj du är sodastrimad oboy du är allt vad man kan få du är bättre än die hard två" men då, eftersom att det var så äckligt. borde ju björn inte gilla carina alls eftersom att hon i hans huvud är sodastrimad oboy.


så jag kanske fortfarande har en chans, haha ;D


våffla

idag är det en väldigt speciell dag för mig. förutom att jag har öroninflamation som gått upp från svalget och spridit sig eller något sånt där, lysnade inte så noga på vad doktorn sa. men det är ju även våffeldagen! och vilken dag kunde pigga upp denna bättre om inte våffeldan?

Jag är lite av en våffel-lover så den hära dagen ska firas med våfflor och alvedon i stora lass.  mums filibaba

svårt att hålla koll på dina nycklar?

Har du svårt att hålla koll på vart dina nycklar tar vägen? Då är detta drömen för dig, en nyckel gömma! Där du kan förvara dina nycklar presic som en plånbok med pengar fast med nycklar. Smart plus snygg, något jag ska fundera på att skaffa

image24


toa besökare

toa besökare är ju oftast dom som ska gå på toa, alltså uträtta sina behov (bra skrivet ;D) men ialfall så har jag nu fått det klart för mig att alla toaletter och sånt som till exempel ute på birsta city eller gallerian in i storstans toaletter används till så grymt mycket mer.

bland annat så kan man hitta dom som står med kassar och byter om, knyter skorna, sminkar sig, hånglar, ficksar håret, pratar i telefonen, och hur mycket mer.

men egentligen, jag har funderat på hur himmla sur jag skulle bli ifall jag verkligen behövde gå på toa och det är kö för att nån ska sitta där och bara ta upp plats? ingen aning om hur jag kom att tänka på detta men det kom iallfall upp i mitt huvud, även ifall det låter lite konstigt.


onödiga eller användbara?

filuriga saker, om man inte sett dessa små saker förut så skulle jag som så många andra på direkten börja fundera över vad dessa två saker är till för. och det ska jag förklara,

1. (apan) är en nagel torkare helt enkelt. du sätter nageln framför apans mun, som det då kommer luft ur. på så sätt har dom tänk att nageln ska torka snabbare ifall du har brotom eller så. ganska onädig grej men kul, eller hur?;)

2. (muffinsarna) vill man ju egentligen bara äta upp, men i detta fall är det läppglans!

image18image22

MQ

jag hat hittat världens snyggast anorak på MQ. den är helt underbar och jag får den ifall jag vill. den som jag isåfall vill ha är bersh men finns även i svart. den är i en lite mer oversize aktig model med stora knappar vid halsen eftersom att den har en lite högre kant men som även går att vika ner. armarna är lite speciella, man kan både ha dom utsläppta så att dom går en bit nedanför armvecket eller så kan man fästa dom med en knapp och ett band som sitter i jackan så att dom sitter högre upp.

Anoraken kostar 799:- och det ända som får mig osäker är det hära med den ja såkallade praktiska biten. att man måste dra den av och på huvudet hela tiden.

men ingen är ju perfekt, får se om jag köper den


birsta shopping

åkte ut till birsta idag med familjen. jag tycker själv att hela birsta city huset har blivit mycket bättre sen ombyggnaden och plus att det nu är med mycket mer affärer. jag hittade två par skor, ett par vita tygskor från face och ett par svarta adidas med guldränder på sidorna, ett linne två par örhängen och en webbis som jag köpte.

så himmla skönt med nya skor, också är dom helt gudomliga att ha på sig (kanske låter lite tantig och knäppt)  men det är som om man flyger i dom. men ifallall så är dom super size me sköna och jag älskar dom


din tur

..en busschaufför en busschaufför det är en man med glatt humör!


den låten eller visan eller vad man nu ska kalla den måste vara en av de mest konstiga och felaktiga jag någonsin hört! Iallfall dom i sundsvall,  jävla sur gubbar och tanter är vad dom är. dom är ju helt konstiga

och för det andra så har dom äckliga armbågar också för att dom bara sitter och lutar sig mot dom hela dagarna jämt. men det är ju klart, dom har ju valt att bli en chaffis.

men hur jag vet att deras armbågar är ackliga är ju en annan sak som man kan undra över. och den enda orsaken till att jag vet det är att när jag skulle åka iväg på cup och då menar jag som innebandy eller fotbolls cup och inte typ som jönsson ligans cuper. men iallfall så skulle vi med buss åka upp till umeå, och såklart så fick vi en sundsvalls chafför som hade helt vita, jätte äckliga armbågar som han satt och pillade på och sen hade naglarna i munnen. så mysig kille

jag kommer på så himmla mycket när jag skriver så måste bara berätta en sak till eftersom att jag skrev pilla ovanför. pilla kan ju både betyda peta och kissa, och öviksbor har oftast utrycket pilla för kissa. så en dag när jag var i kornsjö (våran sommarstuga) så satt jag nere på stranden och i detta fall petade på min nagel. och då kom min pappas syster lena och frågade, vad gör du? då sa jag, jag pillar. pillar du säger då lena, nej! jag petar säger jag då med typ världens konstigaste min som om jag var värsta bekymrad över något.

så bara så att alla vet, JAG HATAR BUSSCHAUFFÖRER OCH ATT ÅKA BUSS

RSS 2.0